VEILIG OP REIS MET ONS

Wij vinden de gezondheid en de veiligheid van onze reizigers zeer belangrijk. Met onze mensen op kantoor, op bestemming en onze partners en leveranciers staan wij klaar om jou de service te bieden die van ons mag verwachten.

Wij snappen dat je vragen hebt over het reizen naar jouw bestemming. Daarom reizen wij in alle momenten van jouw wintersport, stedenreis of outdoorreis met je mee, van de voorpret tot de napret. Wij hebben, samen met onze partners en leveranciers, in elke stap van jouw reis, je veiligheid gegarandeerd. Wij wensen je een veilige reis toe!

VZR - GARANTIEFONDS

Om te voldoen aan de wettelijke garantieregeling, maakt DeSkireis.nl (DeSchoolreis.nl valt onder zijn grote zus DeSkireis.nl) gebruik van de garantieregeling VZR Garant. Je kan dit controleren via de deelnemerspagina van de website van het VZR Garantiefonds.

Met deze collectieve garantieregeling krijg je als reiziger en klant de zekerheid waar je recht op hebt en weet je zeker dat je veilig bij ons kan boeken.

Jouw betalingen aan DeSkireis.nl zijn gewaarborgd:
• Volledig beschermd: Jouw complete reissom is beschermd bij VZR Garant
• Zorgeloos genieten: Geniet zorgeloos van de voorpret en van jouw reis met de zekerheid van VRZ Garant
• Veilig en betrouwbaar: Ervaar het veilige gevoel van een erkende garantieregeling die aan alle vereisten voldoet.

Veilig betalen met Mollie

Online betalingen zijn allemaal veilig en eenvoudig.
Ons betalingsverkeer verloopt via een goed beveiligd platform en wordt gefaciliteerd via onze partner ‘Mollie’. Dit bedrijf is gecertificeerd volgens de hoogste normen en maakt gebruik van internationale wettelijke licenties.

Veilig boeken met 1TIS boekingssoftware

Wij gebruiken speciale uitgebreide software voor onze volledige werkproces om voor jou een sensationele reis neer te zetten. Op deze manier ben je altijd zeker van een kwalitatief georganiseerde reis speciaal voor jou. Je boek met een veilig gevoel, dat jouw reis goed georganiseerd wordt.

Wij denken om jouw privacy

Wij vinden het heel belangrijk dat je vertrouwen hebt in ons, als organisatie. We hebben een uitgebreid privacy beleid, welke je kan nalezen op www.deskireis.nl/privacy. Hierin leggen we jou uit hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens.

ISO Gecertificeerde bussen

Wij reizen alleen met ISO-gecertificeerde luxe touringcars.
Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wil je met vakantie en daarom kiezen wij alleen maar voor een touringcar met een ISO 9001-certificering. Met dit keurmerk voldoen alle bussen aan strikte en strenge veiligheidseisen en worden de touringcars voortdurend gecontroleerd.

Altijd 24-7 een reisleider op locatie

Veiligheid en belevenis, twee kernbegrippen van onze reizen. Natuurlijk kent onze eigen Nederlandstalig reisleidingsteam deze twee begrippen als geen ander:

Onze reisleiding staat 24-7, klaar voor onze reizigers. Deze verantwoordelijkheid dragen ze niet alleen, want op iedere bestemming zorgen we voor een bezetting van minimaal twee begeleiders, ongeacht het aantal reizigers. Daarnaast heeft elke bestemming zijn eigen hoofdreiscoördinator.

Veilig de piste op

Wij hebben de luxe om over een uitgebreid en professioneel team te beschikken. Het zijn stuk voor stuk instructeurs die verscheidene screeningsrondes hebben doorstaan. Bij iedere werving hanteren wij een strikt beoordelingscriterium, omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen het beste goed genoeg is voor onze reizigers. Ook is er een hoofdreisleider/instructeur om alles in goede banen te leiden.

Onze instructeurs krijgen vanaf het begin een interne opleiding en krijgen in de seizoen erna meermaals bijscholing. Deze worden gedoceerd door professionals die beschikken over de relevante vaardigheden en ervaringen in het buitenland. In het trainingspakket zit onder andere een aangepaste EHBO-cursus voor grote en kleine crisissituaties op bestemming en een uitgebreide cursus over veiligheid. Zo weten de instructeurs te allen tijde hoe ze zo snel en efficiënt mogelijk kunnen reageren.

Bij ons krijg je het beste materiaal

Bij ons sta je alleen op de beste latten. Per bestemming werken wij met verschillende materiaalverhuurders op locatie, maar ook in Nederland. Zij hebben alleen het beste materiaal voor jou klaar liggen, geheel goed onderhouden. Daarnaast beschikken wij altijd over extra maten, waardoor je altijd kan switchen als het materiaal toch niet past of voldoet aan de harde kwaliteit eisen die wij stellen in het materiaal.

Wij denken om jouw gezondheid

Met de scherpste en strengste hygiëne eisen zorgen wij voor jouw veiligheid en gezondheid. Wij verzorgen voor onze schoolkampen de gehele catering zelf. De maaltijden worden in buffetvorm verzorgd en alles wordt vers ter plaatse bereid. Dit doen we met grote zorgvuldigheid, onze hostes worden getraind met de strengste hygiëne regels. Voor onze skireizen en stedenreizen zorgen onze partner hotels/restaurants voor alle maaltijden. Ook zij werken onder de zelfde strenge hygiëne eisen.

Wij denken duurzaam

Klimaatverandering wordt steeds belangrijker voor de reisbranche, vooral voor de wintersport. Wij proberen zoveel als mogelijk onze bijdrage te leveren voor een zuinigere klimaat. Zo laten we je al niet meer afreizen met reispapieren en kan je deze digitaal met je meebrengen. Bewaren wij gegevens niet langer dan nodig is, waardoor wij minder serverruimte gebruiken. Samen met onze partners in vervoer, accommodatie, verhuur en restaurants kijken we altijd naar de meest duurzame oplossing die zorgt voor zo min mogelijk verspilling en schade aan het milieu.