Jongeren - Voorjaarsvakantie Noord

Welk thema past bij jou?

BASIC

Onze all-inclusive reizen bieden een fantastische groepssfeer, comfortabele accommodatie, goed materiaal en gratis skilessen. Geen zorgen, alles is inbegrepen voor een zorgeloze en onvergetelijke ervaring.

FUN

De "fun" skireis draait om plezier op de pistes, gezelligheid in de berghutten en genieten van de winterse sfeer, met als doel maximaal te genieten van skiën, leuke activiteiten en tijd met vrienden.

SINGLE

De "single" skireis begint alleen, eindigt met vrienden. Nieuwe pistes ontdekken, nieuwe vrienden maken en de vrijheid van solo reizen ervaren. Terug met vriendschappen, herinneringen en misschien skimaatjes voor het leven.

RELAX

De "relax" skireis biedt rust op de pistes, rustige après-ski en waardevolle tijd met vrienden. Naast skiën biedt het rust in de sauna en een terugkeer vol innerlijke rust en prachtige bergherinneringen.

ADVENTURE

De "adventure" skireis biedt sensatie met minstens drie skigebieden. Verken nieuwe pistes, overwin uitdagende terreinen en ontdek diverse landschappen. Keer terug met avontuurlijke herinneringen en een gevoel van triomf over de bergen.

Geldteruggarantie

Flexibel omboeken

Ruime bedenktijd

Financiële zekerheid via VZR