Welk thema past bij jou?

BASIC

Al onze reizen zijn all-in, Dit betekent dat ze inclusief zijn met alles wat wij belangrijk vinden om een leuke en gezellige reis aan te bieden.

FUN

De 'Fun' reis draait er om maximaal plezier te maken. Deze reis heeft dan ook een vol programma vol met leuke activiteiten en excursies.

BOUTIQUE

Tijdens een ‘Boutique’ wintersport geniet je volop. Alles is geregeld. Je leeft in alle luxe en geniet vol van de prachtige omgeving.

RELAX

De ‘Relax’ reis gaat helemaal op in de natuur. Je geniet vol van de heerlijke buitenlucht, de prachtige vergezichten en komt helemaal tot rust in de sauna.

ADVENTURE

Het is de grootste sensatie van allemaal, de ‘Adventure’. Tijdens deze reis ga je op skisafari naar niet 1, niet 2, maar naar minimaal 3 skigebieden.

VOOR WIE

Voel jij jezelf te oud voor een georganiseerde groepsreis. THINK AGAIN! Ook voor Studenten 18+ bieden wij de ideale reisformule aan. Je hebt een grote aanbod vanaf 18+ waarmee je naar de mooiste en gaafste bestemmingen kan gaan.

Ben je geen student? Geen probleem, deze reisformule is er voor alle 'jong' volwassenen.

Een winter beleving als geen ander. Een unieke groepsbeleving van skiën en feesten, samen met een kleine groep mensen met dezelfde passie. Onze studenten reisformule is er om buitengewone ervaringen te creëren die onze passie verspreiden, de liefde deelt en nieuwsgierige avonturiers inspireren om deel uit te maken van onze reizen.

Wil je graag een sensationele vakantie beleven waar je je niet druk moet maken over de praktische administratieve zaken? Dan ben je bij de reisformule studenten aan het juiste adres. Wij voorzien een pakketreis inclusief vervoer, accommodatie, skipas, materiaal, lessen en activiteiten.