Om DeSkireis.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Onze reizen voor studenten

Bij DeSkireis.nl kies je voor de mooiste, leukste en geweldigste wintersportreis speciaal voor jou. Bij ons is er plek voor iedereen. Wij staan garant voor hoge kwaliteit skireizen speciaal voor studenten en jongvolwassenen vanaf 18 jaar. Wil je een wintersportvakantie met een geweldige sfeer? Tijdens onze reizen draait het niet om de skillset maar om de mindset. Van ongelooflijke après-ski feestjes tot de meest uitdagende skigebieden! Een unieke groepssfeer en de beste accommodaties en welness. Je vindt het allemaal terug tijdens één van onze skireizen.

Kies de reis die bij jou past.
BASIC - Deze reis is het begin voor elke reis. Het heeft alles wat wij belangrijk vinden om een leuke en gezellige te bieden. Een geweldige groepssfeer in een gezellig knus skigebied en comfortabele accommodatie.
FUN - De 'Fun' reis draait er om maximaal lol te maken. Deze reis heeft dan ook een vol programma vol met leuke activiteiten en party's. Door deze reis ben je meteen weer toe aan vakantie om weer bij te komen van alle drukte en gezelligheid.
NATURE - De ‘Nature’ reis gaat helemaal op in de natuur. Tijdens deze reis staat de omgeving centraal. Je gaat naar de mooiste gebieden, met prachtige vergezichten. Je geniet vol van de buitenlucht met een avondprogramma in de natuur en ga je op pad door het prachtige skigebied. Tijdens deze reis ga je de prachtige natuur nog meer waarderen.
DELUXE - Met een ‘Deluxe’ wintersport kom je geheel tot rust. Je leeft in alle luxe en geniet vol van de prachtige omgeving. Heerlijk boutique chique lunchen, een heerlijke frisse Aperol aan het eind van de dag, dineren in alle luxe en na een dag skiën kom je geheel tot rust in de Spa & Welness. Deze reis brengt je helemaal weer tot rust.
ADVENTURE - Het is de grootste sensatie van allemaal, de ‘Adventure’. Tijdens deze reis ga je op skisafari naar niet 1, niet 2, maar naar minimaal 3 skigebieden. Elke dag geeft weer nieuwe uitdagingen, nieuwe vergezichten en nieuwe avonturen. Met jullie eigen tourgids ga je op pad om al die pistekilometers te overwinnen. Aan het eind van elke dag ervaar je een geweldig avondprogramma, met het beste van wat elk skigebied heeft te bieden.


Onze reizen voor 2021/2022 komen eind september online en zijn vanaf begin oktober te boeken!

Ons studenten aanbod

7 dagen

Vanaf € 895

Student - Deluxe - Kerstvakantie - 7-daagse

ADVENTURE

7 dagen

Vanaf € 710

Student - Adventure - Kerstvakantie - 7-daagse

6 dagen

Vanaf € 575

Student - Basic - Voorjaarsvakantie - 6-daagse

NATURE

8 dagen

Vanaf € 830

Student - Nature - Voorjaarsvakantie - 8-daagse

6 dagen

Vanaf € 695

Student - Fun - Voorjaarsvakantie - 6-daagse