Om DeSkireis.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Onze reizen voor jongeren

Bij DeSkireis.nl kies je voor de mooiste, leukste en geweldigste wintersportreis speciaal voor jou. Bij ons is er plek voor iedereen. Wij staan garant voor hoge kwaliteit skireizen speciaal voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar. Hou je van een sensationele wintersportvakantie? Dan is DeSkireis.nl iets voor jou! Van de leukste activiteiten tot uitdagende skigebieden! Een unieke groepssfeer en de beste accommodaties. Je vindt het allemaal terug tijdens één van onze skireizen.

Kies de reis die bij jou past.
BASIC - Deze reis is het begin voor elke reis. Het heeft alles wat wij belangrijk vinden om een leuke en gezellige te bieden. Een geweldige groepssfeer in een gezellig knus skigebied en comfortabele accommodatie.
FUN - De 'Fun' reis draait er om maximaal lol te maken. Deze reis heeft dan ook een vol programma vol met leuke activiteiten en party's. Door deze reis ben je meteen weer toe aan vakantie om weer bij te komen van alle drukte en gezelligheid.
NATURE - De ‘Nature’ reis gaat helemaal op in de natuur. Tijdens deze reis staat de omgeving centraal. Je gaat naar de mooiste gebieden, met prachtige vergezichten. Je geniet vol van de buitenlucht met een avondprogramma in de natuur en ga je op pad door het prachtige skigebied. Tijdens deze reis ga je de prachtige natuur nog meer waarderen.
ADVENTURE - Het is de grootste sensatie van allemaal, de ‘Adventure’. Tijdens deze reis ga je op skisafari naar niet 1, niet 2, maar naar minimaal 3 skigebieden. Elke dag geeft weer nieuwe uitdagingen, nieuwe vergezichten en nieuwe avonturen. Met jullie eigen tourgids ga je op pad om al die pistekilometers te overwinnen. Aan het eind van elke dag ervaar je een geweldig avondprogramma, met het beste van wat elk skigebied heeft te bieden.


Onze reizen voor 2021/2022 komen eind september online en zijn vanaf begin oktober te boeken!

Jongerenreizen

5 dagen

Vanaf € 395

Jongeren - Basic - Kerstvakantie - 5-daagse

ADVENTURE

7 dagen

Vanaf € 615

Jongeren - Adventure - Kerstvakantie - 7-daagse

6 dagen

Vanaf € 610

Jongeren - Nature - Voorjaarsvakantie - 6-daagse

6 dagen

Vanaf € 485

Jongeren - Basic - Voorjaarsvakantie - 6-daagse

6 dagen

Vanaf € 545

Jongeren - Fun - Voorjaarsvakantie - 6-daagse