Om DeSkireis.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Wintersport is een activiteit waar de leerling naar uitziet tijdens zijn/haar schoolleven

De wintersport levert een belangrijke bijdrage aan de lichamelijke, persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerling. Deze reis zorgt voor een levendige jeugdherinnering. De wintersport is de ideale gelegenheid om jongeren onafhankelijk, zelfverzekerd en sociaal vaardig te maken. Een ander belangrijk aspect is dat leerlingen en leraren elkaar beter leren kennen. Zo krijgen zij het gevoel dat leraren hun beter begrijpen en de leraren vinden het prettig dat de verstandhouding met hun verbetert. Dit alles bij elkaar opgeteld, helpt mee aan betere prestaties en een verbeterde sfeer in de groep.

De wintersport stimuleert en pusht verantwoord hun deelnemers. De grenzen van kunnen, lef en doorzettingsvermogen worden opgerekt, net iets verder dan hun zelfvertrouwen reikt. Iedere dag zijn er kleine overwinningen op jezelf en dat zorgt voor een groeispurt, fysiek en mentaal.

DeSkireis.nl speelt hier perfect op in. Door de gehele organisatie op zich te nemen, kunnen leraren zich focussen op de echt belangrijke aspecten van de reis, namelijk de leerling.
Wij mogen ons specialist noemen in het organiseren van wintersportreizen voor groepen. De organisatie is daardoor in
vertrouwde handen. Door alles van a tot z te regelen en het meebrengen van eigen Nederlandstalige instructeurs
geven wij de leerlingen een levendige jeugdherinnering die ze lang gaan herinneren.

1.

Kies jouw reis en join onze passie

Bekijk ons aanbod, geef jouw wensen door en krijg van ons een geheel vrijblijvend voorstel.

2.

Stel je groep samen

Werf je groep. Hier geven wij je ruim de tijd in, je krijgt van ons een ruime wervingstijd.

3.

Check de extra opties

Maak je reis compleet en zet je avondprogramma vast of welke extra wensen jullie ook hebben. Wij regelen het.

4.

Pay en Ski

Betaal je reis in ruime termijnen. Zo boek je zonder zorgen jouw reis.

5.

Jouw reis staat vast

Geniet van de passie, sensatie en de liefde die we allemaal hebben voor de wintersport.

Gerust met DeSkireis.nl op reis


Veiligheid staat altijd op

nummer 1

Krijg les van begeleiders die uitgebreid zijn

opgeleid

en die weten wat ze doen!


Altijd op reis met

ISO

gekeurde touringcars


We hebben

Tientallen

groepen per jaar


Meer dan

10 jaar

ervaring met wintersport voor groepen

Wervingtijd

Wij geven jou de tijd om de groep bij elkaar te werven. Dit zonder verdere verplichtingen. Wij spreken voortijd een deadline af voor de werving van jouw groep, de wervingtijd.

Wervingtijd betekent dat je jouw boeking binnen de afgesproken periode kan omboeken of annuleren als je de minimale aantallen niet kan halen. Zo kan je zonder problemen jouw groep bij elkaar werven voor de ultieme wintersportvakantie voor jouw groep.

Wat kan je verwachten

WIJ STREVEN NAAR EEN DUURZAME SAMENWERKING
Het organiseren van een reis is samenwerking tussen jou en DeSkireis.nl, die wij graag op lange termijn zien. Wij streven altijd naar een meerjarige duurzame samenwerking. Op deze manier kunnen wij je wensen optimaal vervullen en de beste prijzen bij onze partners voor je realiseren! Door veel persoonlijke service zetten wie hier vol op in.

ALTIJD PERSOONLIJK EN POSITIEF CONTACT
DeSkireis.nl inspireert tal van reizigers een meer open kijk te hebben op het leven. Te doen wat ze echt willen doen in hun leven. Zelfstandige keuzes te leren maken en te leven vanuit hun passie. Dit alles wakkeren we aan door ons positief enthousiasme en onze persoonlijke aanpak!

WIJ NEMEN HET WERK UIT HANDEN
Een wintersport organiseren kost veel voorbereiding. DeSkireis.nl neemt graag zoveel mogelijk werkt uit handen. Uitstekende en persoonlijke service mag je dan zeker van ons verwachten. Wij zullen alles in het werk stellen om de reis zo goed mogelijk op jouw wensen af te stemmen.

DE BESTE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING
Onze reizigers zijn de koning te rijk bij DeSkireis.nl. Onze kwaliteit kan je terugvinden in de zorgvuldig uitgekozen accommodaties, de kleinste details in de uitvoering van onze reizen, onze spontante service en onze zorgvuldige opgeleide begeleiders en instructeurs. DeSkireis.nl is een kleine organisatie die alleen de beste skivakanties voor zijn reizigers wil!

WIJ NEMEN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID
Wij nemen de verantwoordelijkheid om jou de leukste wintersport ooit te bezorgen. Wij zorgen er zorgvuldig voor dat de reis goed te laten verlopen.

DE LEUKSTE EN SOCIAALSTE INSTRUCTEURS DIE JE KAN BEDENKEN
Onze instructeurs team is één grote familie van vrienden. Ze organiseren de gehele reis vanuit hun passie voor skiën, snowboarden en het gelukkig maken van reizigers. Ze zijn er altijd 24-7 speciaal voor jullie!

EEN JONG EN VERNIEUWENDE ORGANISATIE
DeSkireis.nl is een jong en bruisende organisatie. We bruisen van de energie en de passie. We zijn jong van geest en steeds up-to-date met de nieuwste trends.

AL ONZE REIZEN KENNEN EEN ONBEGRIJPELIJKE GROEPSSFEER
Nieuwe vrienden door een geweldige groepssfeer is het aller belangrijkste bij DeSkireis.nl. We zetten alles in om één hechte groep te creëren.

Deel de passie met ons

Bij DeSkireis.nl kies je voor de mooiste, leukste en geweldigste wintersportreis speciaal voor jou. Bij ons is er plek voor iedereen. Wij staan garant voor hoge kwaliteit skireizen speciaal voor scholen. Hou je van een sensationele wintersportvakantie? Dan is DeSkireis.nl iets voor jou! Van de leukste activiteiten tot uitdagende skigebieden! Een unieke groepssfeer en de beste accommodaties. Je vindt het allemaal terug tijdens een skireis met DeSkireis.nl.