Om DeSkireis.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Onze reizen voor gezinnen

Bij DeSkireis.nl kies je voor de mooiste, leukste en geweldigste wintersportreis speciaal voor jouw gezin. Bij ons is er plek voor iedereen. Wij staan garant voor hoge kwaliteit skireizen speciaal voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar. Wil je een wintersportvakantie met een geweldige sfeer? Tijdens onze reizen draait het niet om de skillset maar om de mindset. Een reis waar wij alles regelen en waar jullie kunnen genieten van elkaar. Van geheel verzorgde skilessen voor de kids, van ongelooflijke activiteiten voor jong en oud tot de meest uitdagende skigebieden! Een unieke groepssfeer en de beste accommodaties en welness. Je vindt het allemaal terug tijdens één van onze skireizen.

Kies de reis die bij jou past.
BASIC - Deze reis is het begin voor elke reis. Het heeft alles wat wij belangrijk vinden om een leuke en gezellige te bieden. Een geweldige groepssfeer in een gezellig knus skigebied en comfortabele accommodatie.
FUN - De 'Fun' reis draait er om maximaal lol te maken. Deze reis heeft dan ook een vol programma vol met leuke activiteiten voor jong en oud. Door deze reis zijn de kleinsten natijd een week aan het bijkomen van alle drukte en gezelligheid, maar praten ze er vervolgens een heel jaar nog over.
NATURE - De ‘Nature’ reis gaat helemaal op in de natuur. Tijdens deze reis staat de omgeving centraal. Je gaat naar de mooiste gebieden, met prachtige vergezichten. Je geniet vol van de buitenlucht met een avondprogramma in de natuur en ga je op pad door het prachtige skigebied. Tijdens deze reis ga je de prachtige natuur nog meer waarderen.


Onze reizen voor 2021/2022 komen eind september online en zijn vanaf begin oktober te boeken!

Ons aanbod