Om DeSkireis.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

De Reis

DeSkireis.nl 2019 is gegarandeerd de leukste wintersportreis van het jaar. Jaarlijks reizen er tientallen studenten en jongeren naar een steeds wisselend wintersportgebied om daar een te gekke wintersportreis te beleven. De mooiste afdalingen, de gezelligste mensen, de leukste activiteiten, biertjes drinken tijdens de après ski en feesten tot in de late uurtjes. Dit beleef je allemaal tijdens DeSkireis 2019. Dit mag je gewoon niet missen.

Dit jaar zijn we na een jaar Frankrijk, van 16 februari t/m 22 februari 2019, weer terug in Oostenrijk. We verblijven in het prachtige skigebied Nassfeld. Voor ons al jaren een groot favoriet. Nassfeld ligt in het zuiden van Oostenrijk tegen de grens van Italië. Het skigebied telt maar liefst 110 km aan pistes. Door de hoge ligging is het een sneeuwzeker gebied. De pistes zijn breed en geschikt voor elk niveau. Ook snowboarders kunnen hier prima terecht. Freestylers kunnen hun kunsten vertonen in het funpark. Voor elke wintersporter is er wel iets.

Jij kunt met tientallen andere jongeren reizen naar Nassfeld om daar de week van je leven te beleven. Bekijk het aanbod en boek.

Verzamel je vrienden, boek de reis, krijg een goggle tan, word verliefd en ga nooit meer naar huis.

Skigebied

Hoogte

Liften

Pistes

Accommodaties