Veilig en vertrouwd

Reizen naar het buitenland is altijd spannend en vraagt altijd om goede voorbereiding. Wij snappen dat jij dit ook spannend vindt en dat je op zoek bent naar zekerheid. Of je nou volgende week vertrekt of al bezig bent met jouw reis te plannen voor aankomend winterseizoen. Wij geven jouw garanties voor een zorgeloze vakantie!

Hoogte
berg
888 meter
1.448 meter
Liften
9
5
0
Piste's
11 km km
30 km km
Feldberg

Het skigebied Feldberg dankt zijn naam aan de hoogste top van het Zwarte Woud, de 1493 meter hoge Feldberg. Het centrum van het skigebied wordt gevormd door de Seebuck (1450 meter) en de Grafenmatt (1380 meter). Een stoeltjeslift en een brug over de doorgaande weg verbindt de twee deelgebieden van Feldberg met elkaar. Zo is een skigebied ontstaan met zestien afdalingen, van de blauwe ‘Familienabfahrt’ tot de zwarte ‘Weltcupstrecke’. Mooiste pistes: - Zwarte piste 14 Deze officiële FIS Weltcup strecke vanaf de Grafenmatt is vergelijkbaar met veel zwarte pistes in de Alpenlanden. De afdaling is perfect ontsloten door een stoeltjeslift en loopt prachtig door het bos naar beneden. - Blauwe piste 4 Deze brede ‘familienabfahrt’ is de ideale piste om op te beginnen. Ontsloten door de snelle stoeltjeslift op de Seebuck sta je zo weer boven.

Mooiste piste's
Rode pistes

14 km

NIEUW
Zwarte pistes

5 km

Ligging
Skigebied
ca. 200 meter
ca. 400 meter
Eten en drinken
Afstand tot restaurant: ca. 200 meter
Ontspanning
Je verblijft op basis van Half pension

Het verblijf is op basis van halfpension. In de eetzaal van jouw verblijf staat elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Na een actieve en drukke dag kun je genieten van een lekker driegangendiner, bereid door de chef van jouw verblijf.

Vegetarisch of andere dieetwensen?
Geen probleem. Met alle diëten, gluten vrij, lactose vrij, vegetarisch en zoutarm kan rekening worden gehouden voor zowel het ontbijt als het diner. Wij kunnen alleen niet rekening houden met veganistisch en (in de meeste gevallen) halal. In geval van halal serveren wij vegetarisch.

Geef eventuele allergieën of wensen bij reservering door zodat hier rekening mee wordt gehouden tijdens je vakantie. Heb je dit niet voortijd bij ons bekend gemaakt, dan kan het zijn dat wij op locatie niks meer kunnen regelen voor je.

Inbegrepen bij de prijs
Extra bij te boeken
Activiteiten inbegrepen in de prijs
Activiteiten inbegrepen in de prijs
21:45 uur
Piter Jelles De Dyk
22:15 uur
DJH Hostel Hebelhof Feldberg
Piste regels

Net als in het verkeer heb je op de piste ook “verkeersregels” om zo ongelukken te kunnen voorkomen. Er zijn internationaal 10 pisteregels opgesteld en enkele snowboardregels, deze gelden in elk skigebied. Ga veilig de piste op en bekijk en leer alvast de skiregels voor op de piste.

Zo voorkom je ongelukken en ski of snowboard je veilig.