Om DeSkireis.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

De liefde voor de wintersport begon allemaal toen wij met onze middelbare school voor het eerst gingen skiën. Vanuit deze liefde kwam al snel de wens om weer te gaan skiën. Onder de gedachten van wintersport moet betaalbaar worden voor iedereen, kwamen we op het idee om zelf een reis te organiseren naar Oostenrijk. Binnen enkele weken was de reis vol geboekt. Wat was bedoeld als een eenmalige reis, werd met de vraag “doen jullie het volgend jaar weer?” een terugkerende reis en is groter geworden dan we ons in eerste instantie ooit hadden kunnen voorstellen.

Met DeSkireis.nl zagen wij de kans om onze passie voor wintersport te delen met veel jongeren en studenten. Wij begonnen onze zoektocht om nog meer jongeren daarvoor in aanmerking te laten komen. Iedereen moet kunnen genieten van de witte sneeuw, hoge bergen en de immense kou. Voor ons is het prachtig om te zien dat jongeren tijdens de reis langzaam verslaafd worden aan dezelfde passie voor de wintersport.

Vanaf het begin was onze missie heel eenvoudig en blijft deze nog steeds hetzelfde. Nodig vrienden, jong en oud, uit voor een week skiën, gevolgd door super gezellige après ski en geniet samen van een week die je niet gaat vergeten. Wij bieden het platform, maar het zijn jullie, de groep, die de magie creëren. Het maakt niet uit of we snel racend op een rodel de berg af gaan, of een winter BBQ hebben tijdens zonsondergang. Het zijn jullie die het uniek maken. In de loop der jaren zijn we steeds ambitieuzer geworden in hoe we dit platform creëren voor onze sociale activiteiten. Voor aankomend seizoen hebben we dan ook al super leuke plannen die we graag snel met jullie delen.

Al deze activiteiten samen vormen een unieke skireis als geen ander. Het is alsof je een volledig skiseizoen van 5 maanden propt in een week skiën. We willen het allemaal doen en we doen het met maar één doel, om zoveel mogelijk plezier te hebben in de bergen. Je komt na een week weer thuis, met pijnlijke benen en mogelijk een beetje moe, maar zeker met een glimlach op je gebruinde gezicht en met veel nieuwe vrienden. Vrienden met wie je buitengewone momenten hebt gedeeld.

Wij streven ernaar om onze passie te blijven delen. Ons doel is om wintersport betaalbaar te maken voor iedereen. Hier streven wij dan ook elke dag naar. Elke dag werken wij vanuit onze liefde voor wintersport aan de verbetering en uitbreiding van onze reizen. Wij zullen blijven groeien en verbeteren naar de mooiste, leukste en geweldigste skireis, speciaal voor jullie.