Om DeSkireis.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Coronavirus

Op deze pagina vind je onze laatste informatie over het Coronavirus en hoe wij hier mee omgaan.

We weten dat je vragen hebt en we zijn er om je te helpen ...


We begrijpen dat je je misschien zorgen maakt over je gemaakte boeking. Zeker met alles wat er in de wereld gebeurt. In het geval dat we reizen moeten uitstellen, kunnen we u de volgende opties bieden.

Verplaats je boeking naar een latere datum in 2020 of 2021
Wij proberen al onze reizen ten eerste te verplaatsen naar een latere periode in het najaar van 2020 of begin 2021. Lukt het je niet om er dan bij te zijn dan kun je kiezen uit de 2 onderstaande opties:
Ontvang een DeSkireis.nl tegoed
Je krijgt een tegoed van dezelfde waarde als het bedrag van je boeking. Het tegoed kan ingezet worden voor een selectie aan andere DeSkireis.nl reizen: DeSkireis.nl Jongeren skireizen, DeSkireis.nl Studenten skireizen of een groepsboeking via de labels DeSkireis.nl en DeSchoolreis.nl. Het tegoed is geldig tot 31-12-2021
Refund*
Je kan je geld terug krijgen, de uitbetaling hiervan vindt uiterlijk een maand na de nieuwe datum van de reis plaats. Kan er geen nieuwe datum worden gevonden en wordt jouw reis compleet geannuleerd dan vindt de uitbetaling drie maanden na de oorspronkelijke datum plaats.

* In lijn met de regeling opgesteld door de branche organisaties, het ministerie van Economische zaken en Klimaat en het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, ontvang je de refund uiterlijk een maand na de nieuwe datum van de reis of in geval van complete annulering binnen 3 maanden na de oorspronkelijke datum.


Denk je eraan om een skireis te boeken voor 2021?


Als je je zorgen maakt over het veranderen van plannen, kunnen we je nu extra flexibiliteit bieden wanneer je bij ons boekt.

30 dagen bedenktijd
Je kan je reis binnen 30 dagen na boeking annuleren, zonder reden op te geven.
We bieden flexibiliteit
Jij kan je reis tot 6 weken voor vertrek omboeken naar een reis in 2022.
Kosteloze annulering bij restricties door Covid-19
Dit houdt in dat door overheid maatregelingen in Nederland, Duitsland en/of Oostenrijk er niet kan worden afgereisd naar bestemming je een 100% refund krijgt.

* Ter verduidelijking: hierboven geldt indien DeSkireis.nl de reis niet kan laten doorgaan omwille van Corona (bijvoorbeeld grenzen sluiten en/of een verbod op groepen in touringcars), dit geldt niet voor als je zelf ziek wordt door het Virus en daardoor niet mee kan op skireis, hier dient een annuleringsverzekering voor, indien je ziek wordt op vakantie door het Virus, dan kan je gebruik maken van een reisverzekering om je te laten repatriëren.We zijn er voor jou. Als je je zorgen maakt over je reis en je opties wilt bespreken, stuur ons dan een e-mail op info@deskireis.nl en we helpen je graag verder.

Als het nodig wordt om grote wijzigingen aan de reizen aan te brengen, krijgen reizigers alternatieve reisopties aangeboden. Vanwege de onzekerheid die wordt veroorzaakt door het coronavirus, staan we reizigers nu toe hun boeking over te dragen naar later in het jaar zonder administratiekosten.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gasten tijdige en nauwkeurige informatie ontvangen over de reissituatie en hoe deze onze reizen beïnvloeden.


Bij ons kan je je wintersport voor aankomend seizoen met vertrouwen boeken. Wij hopen dat we snel weer kunnen genieten van de prachtige bergen. Ook wanneer er nog maatregelingen zijn, dan zijn wij hier op voorbereid. Reserveer kosteloos je skireis zodat je verzekerd bent van een mooie wintersport.